Sterilizator Pupinel

Transport Gratuit

Sterilizator Pupinel Profesional cu Aer Cald este un pupinel profesional indispensabil in orice salon! Sterilizator profesional pupinel - aer cald este recomandat pentru sterilizarea rapida a instrumentelor de metal rezistente la temperaturi inalte: foarfece, instrumentar de manichiura sau cosmetica si multe altele. Acesta este necesar si obligatoriu pentru mentinerea unui grad ridicat de igiena in orice salon de infrumusetare sau de manichiura/pedichiura. Recomandat pentru instrumente mai putin voluminoase si pentru cele metalice.

Sterilizator profesional cu aer cald are reglaj de temperatura si timp de sterilizare. Ledul se va stinge in momentul in care temperatura ajunge la valoarea dorita. Interiorul sterilizatorului este din inox. Temperatura maxima este de 200 grade Celsius.

Timer max 60 min. Sterilizator cu aer cald - pupinel este recomandat saloanelor de infrumusetare (manichiura, pedichiura, coafura, cosmetica, masaj, saloane de tatuaj, etc), cabinete infrumusetare canina, cabinete veterinare, cabinete medicale, dar si altele. Tavita este usor detasabila, se poate extrage si apoi reintroduce imediat dupa sterilizare datorita inelelor de prindere detasabile.

Dimensiuni Sterilizator Pupinel Profesional cu Aer Cald:

- masina principala: 31 x 18 x 19 cm;

- interior: 25 x 12 x 5 cm;

- tava: 24.3 x 11.3 x 2.7cm.

Specificatii Sterilizator Pupinel Profesional cu Aer Cald:

Volumul intern: 1.8 L;

Timer: 60 minute reglabil;

Temperatura: 20-200 ° C reglabil;

Tensiune: 100V - 120V / 60Hz sau 220V - 240V / 50Hz;

Putere: 300 W;

435,90 RON