Trusa Machiaj Multifunctionala S.F.R

Pret Recomandat Producator 200 RON

Trusa machiaj multifunctionala 130 CULORI SFR Makeup Palette contine:

80 farduri de pleoape mate si sidefate - selectia ofera ample variatiuni atat in sectorul culorilor nude cat si in cel al nuantelor extravagante. Nuantele intense de roz, rosu, maro, dar si de albastru sau verde se fixeaza pe piele cu putin produs pe pensula intr-un efect intens.

20 rujuri cremoase - buze de culoarea pielii, buze rosii ca focul, buze de catifea - toate lookurile de buze sunt posibile cu aceeasi trusa multifunctionala.

10 eyelinere tip crema - nu doar negrul intens este prezent in colectia de tusuri de ochi, ci si nuante aprinse de mov, verde, bleu, maro, exact dupa ultimele trenduri in machiaj. Materialele de calitate garanteaza un cat eye sau winged look perfect pentru priviri intens conturate.

5 iluminatoare si bronzer - colectia deosebita de machiaje are grija ca tenul tau sa fie bine definit. Iluminatorul iti pune trasaturile frumoase in lumina pe cand pudra bronzanta le acccentueaza prin dimensiune si intensitate.

5 farduri de obraz - machiajul are nevoie de o nota de prospetime si imbujorare, iar fardurile de obraz satisface aceasta dorinta. Selectia de 5 farduri are nuante discrete de roz sau curajoase de trandafir sau bronz.

5 farduri sprancene - nuantele naturale te vor ajuta sa-ti conturezi si umpli sprancenele rapid din aceeasi paleta multifunctionala. Alege nuanta potrivita sau combina culorile pentru rezultate personalizate.

5 corectoare si concealer - Corector verde, albastru sau verde impreuna cu concealerul luminos - singura solutie pentru a estompa pe loc roseata, cearcanele, cosurile si alte imperfectiuni ale pielii cu un rezultat final de aspect perfect si radiant.

134,90 RON 200,00 RON